Weby, novinky, N-Gage QD, …

Napsal dne Dub 30, 2004 na Blog | 0 komentářů

Dozvedel jsem se par novinek, tak proc se o ne nepodelit:

  • N-Gage ma (a to asi uz od minuleho pondeli) i ceskou lokalizaci webu. Zkuste schvalne www.n-gage.cz . Budete presmerovani na puvodni stranky, ale do ceske podsekce. Je docela dobre, ze i tento telefon ma CZ podporu, dlouho na webu nic nebylo.

  • N-Gage QD. Ptali jste se ma na cenu, a kdy bude na trchu. No, tak jsem to vycmuchal. Je to .. ale budu vas jeste chvilinku napinat. Kliknete si na Vice a uvidite to.

  • Oskar zmenil vzhled stranky Oskarena.cz. To co vas tam bude hlavne zajimat jsou navody na nastaveni pripojeni PC-mobil. Budu se tam snazit nejak dostat i podporu pro nase milacky (3650, N-Gage..). Snad se mi to nejak povede. Pokud ale nenajdete tam, zkuste forum, nebo neco mam i taky (jako navod na BT a podobne). Zkusim i u sebe neco zaktualizovat

  • Mimo jine, jdeme do EU a je tu ta dan 19%, ale to uz vite, ne?

    Na strance pripravuji jeste par zmen a prekvapeni, ale trochu nemam cas. Nevadi, ja to sem nekdy hodim. Pocitam tak tyden, dva. Teste se 🙂


    A ted k Nokii QD (N-Gage 2). Rikalo se, ze prijde na svetovy trh nekdy v kvetnu. To me celkem nezajima, dulezite je za kolik a kdy bude tady. Takze tady bude v cervnu a za kolik bude? Magicke cislo je 6500,-. Tohle je tedy jeji cena. Ono se to bude ve finale asi trosku menit, podle toho, do jakych (predplacenych) sad ji daji nasi operatori a taky vice, ze na ruznych internetovych obchodech se daji mobily sehnat i o neco levneji. Nicmene, toto je jeji cena. Ted uz nezbyva nic nez cekat a kdo vi, treba ji nekde vyhrajete i kdyz o dalsi NG informace zatim nemam.


  • Zanachat odpověď