Zelda Mini game – Game and Watch

Napsal dne Srp 8, 2007 na Blog | 0 komentářů

Po 18ti letech se mi dostala opět do ruky příležitost, míti svou Zeldu G&W. Jestli si pamatujete na staré LCD hry (digiška) jako Vlak a zajíc, Chobotnice, tak jednou z nich byla i Zelda. Byl to dualscreen (2 displeje) a velikost byla srovnatelná s hrami stejného typu. Pro představu – měl jsem tuhle hru Zelda Game & Watch.

Před rokem jsem v jednom hypermarketu viděl klíčenkovou miniverzy, ale než jsem se rozhoupal, tak byla pryč. Nu což, nevadí. Nedávno se na eBay aukci objevila další za poměrně pěkný peníz. Pár aukcí jsem vyhrál a tady je výsledek:

 
5x Zelda Game and Watch

 
Všechny LCD bu?ky vypadají takto


Bojujete, vyhrajete a rozhodnete se kudy dál, nebo zemřete

Ve hře se dají získat i lepší zbraně (tomahawk, nabity meč), health potion (lahvička), mapa, máte zde pár nepřátel a Bosse a map (co si pamatuji) jsou 4 druhy. Nechci ale spoilerovat, protože hra je tak „krátká“, že si vše budete chtít určitě objevit sami.

Další fotografie naleznete v Zelda MiniGame galerii.

.. a cena? Něco okolo 300 (dá se sehnat za 200-500Kč, ale ceny i 2 000 nejsou vyjímkou). Proto dobře hledejte, je to sběratelská vzácnost.

A protože jsem velký fanoušek Zeld (ehm, dohrál jsem snad všechny co vyšly – NES, SNES, GB, GBA, GC, Wii), tak vám dám tip na jeden web o Zeldě s návody
http://zelda.pocitac.com 😉


Zelda sbalena na cesty 😉 Je opravdu malá a dokonale tvarovaná

Komentáře uzavřeny.