Ceske mIRC++ (1. verze vlastni mutace IRC)

Napsal dne Led 18, 2004 na Blog | 0 komentářů

Protoze hodne lidi zacalo vyuzivat IRC a i s navodem i je to pro ne trochu slozite a neprehledne, dal jsou dohromady par scriptu a addonu a mame tu ceske mIRC++ (jak jsem ho zkracene nazval).

Nejedna se o nic vic, nez o ceske mIRC lite spolu s jednou vychytavkou, ktere mimo jine umi ti, co naznacuje obrazek. Kdyz se k nekomu pripojite, tak musite zadavat porad CD, DIR, GET a podobne, navic vas to vetsinou po 30ti vterinach vykopne. No a to tady neni ;). Takze kouknete na clanek (mate tam dalsi screenshoty) a pokud se bude libit, vesele pouzivejte.

Instalaci jsem udelal trochu narychlo, ale kdo se s tim ma piplat. Takze nainstalujte a spustte a budete automaticky pripojeni do asi vsem pozadovaneho kanalu. Jen jedine musite udelat a to si zmenit nick (protoze jinak se budete jmenovat Lama ;). Staci se odpojit, prepsat ho a zpet se pripojit. Teoreticky to jde i kdyz jste pripojeny. No za chyby se omlouvam, ale aspon neco nez nic,ze. Je to taky prvni verze, tak snad najde sve priznivce. Doporuceno pro lamy i nelamy z fora i odtud.

Pripominky prosim piste ke me do fora



Typ programku:

FREE

Download je

zde
[5 MB] – pre registrovane uzivatele

Dalsi informace:

  • odkaz 1
  • odakz 2
  • odkaz 3 Dalsi odkazy:
    tady

    Prosim ohodnotte kvalitu tohoto programku pomoci hvezdicek na prave strane (1=nic moc, 5=super).

  • Zanachat odpověď